Leer in 5 dagen alles over marketing automation

Slimmer werken, niet meer, dat is wat je met marketing automation bereikt. Lees: meer verkopen met minder budget. 

Met de gratis cursus marketing automation van be-one.agency en WebAnyOne leer je in 5 sessies hoe je je prospecten sneller converteert.

  • 15% meer omzet
  • 12% minder marketing-overhead
  • Gratis cursus

Waarom marketing automation?

Om top of mind bij je leads en prospecten te blijven, creëer je e-mails of zet je bv. marketing campagnes op om hen te informeren over jouw diensten en producten. 

Al de te verzamelen info kun je niet voor elke lead manueel in je CRM-systeem, of in een excel sheet of in een map op de computer registreren. Dat is niet te doen ! 
Vooral als je daarna wil weten wie wat heeft gezien, wie heeft de lead uiteindelijk interessant gevonden... Als je dan nog ook uit die database wil weten welke leads nu echt geïnteresseerd zijn om je product of dienst te kopen en welke vooral nog niet rijp zijn voor een offerte of een verkoopspraatje; dan begin je er niet eens aan.

Met marketing automation is dat veel eenvoudiger, je kunt kennis verzamelen over je prospecten en hun conversiepotentieel bepalen. Zo kan je hen communicatie sturen die perfect aansluit bij hun interesses en maturiteit in hun aankoopsproces. Volledig automatisch! Resultaat: je prospect voelt zich begrepen, vertrouwt je, en wordt dus ook sneller klant.

Leer hoe je je marketing- en salesprocessen automatiseert met de hulp van een ervaren specialist

Workflows en A/B-tests opzetten, lead scoring, lead nurturing, je marketing automation-strategie implementeren... Klinkt goed, maar hoe begin je eraan? Schrijf je in voor de gratis cursus marketing automation die ik samen met Pierre Ammeloot, specialist in digitale marketing, heb opgesteld.

We hebben samen meer dan 300 marketingcampagnes opgezet, +10% omzet gegenereerd voor bedrijven en hen getraind in marketing automation. Nu delen we al onze tips gratis met jou zodat je in 5 sessies vol zelfvertrouwen marketing automation-campagnes zelf kan opzetten.

Robert Hurkmans
Oprichter Be-one - Wij helpen jouw bedrijf een love brand te worden -

Dit ga je stap voor stap leren om zelf aan de slag te kunnen gaan

1. Identificeer je site-bezoekers met marketing automation

Om theorie om te zetten in praktijk, toon ik je hoe ik de naam, voornaam, e-mailadres, bedrijfsnaam, functie en sector van mijn eigen websitebezoekers verkrijg dankzij marketing automation.

2. Definieer je persona’s en hun behoeften

In dit hoofdstuk ontdek je hoe je je doelgroep(en) en hun behoeften gemakkelijk identificeert en beschrijft. Om er vervolgens op in te spelen met gepersonaliseerde marketingcampagnes. Bonus: ik deel er mijn persona-template met je.

3. Schrijf marketing automation-scenario’s uit op maat van je doelgroep

Hoe stuur je op het juiste moment de juiste boodschap naar je doelgroep? Ik geef je een duidelijk antwoord en deel mijn kant-en-klare scenario’s met je in hoofdstuk 3 van deze marketing automation-cursus.

4. Creëer een lead scoring-model met marketing automation 

In een ideale wereld is elke lead de perfecte klant: iemand die het budget, de interesse, kennis en beslissingsbevoegdheid heeft om jouw product te kopen. Dankzij marketing automation identificeer je het conversiepotentieel van al je websitebezoekers. Hoe dat precies werkt, ontdek je in hoofdstuk 4.

5. Implementeer je marketing automation-strategie 

Je bent nu volledig voorbereid om je prospecten efficiënt te converteren met marketing automation. Next steps: content creëren voor en afstemmen op je doelgroep. In dit hoofdstuk toon ik je hoe je je strategie uitvoert met Mautic, een open source marketing automation-tool. 

Op het einde zal je de keuze hebben Twijfel je : het om dit zelf te doen, om of je hierin laten begeleiden of om de implementatie volledig uit te uitbesteden.? Dan help ik je de keuze te maken.

Schrijf je in en leer gratis marketing automation

Ontdek het zelf! Je bent alvast in goed gezelschap

Belangrijke vragen

Wat is marketing automation?
Marketing automation-software automatiseer je bepaalde taken in je workflow, zoals gepersonaliseerde e-mails en sms’en sturen, lijsten maken van contacten, contacten categoriseren (lead scoring) en relevante contactinfo creëren en updaten in je databank.

Is deze cursus marketing automation iets voor mij?
Voel je dat je niet genoeg leads verzamelt en dat je er te lang over doet om hen te converteren? Dan is het tijd om al je marketing- en verkoopprocessen efficiënter te maken met marketing automation. Met de gratis cursus marketing automation van Be-One bepaal en implementeer je zonder stress de juiste strategie in 5 sessies.

Moet ik overstappen op andere marketingtools? Nee. Deze cursus marketing automation kan je toepassen op elke software, ook die van jou.

Hoeveel kost de cursus marketing automation van Be-One?
Niets, noppes, nada. Laat je e-mailadres achter en krijg deze cursus gratis in je inbox. Ons doel is om je te helpen je marketing automation-strategie te bepalen en te implementeren. Wil je dit liever uitbesteden? Laat ons dan samenwerken!

Waarom heb je mijn e-mailadres nodig?
Zodat we je de gratis cursus marketing automation kunnen toesturen. Daarna bieden we je verder nieuwe (gratis) functies en marketing automation-tips aan per mail. Afmelden kan natuurlijk altijd en onmiddellijk via de link onderaan onze e-mails.

Heb je nog een vraag?

Krijg alle info die je nodig hebt!

Be-one.agency biedt ook diensten aan zoals de ontwikkeling van marketingplannen, web analytics, marketing automation, content strategie, branding. 

Ben je geïnteresseerd?  Neem contact met mij op voor een vrijblijvend eerste online of face-to-face gesprek.